Catering istället för flyttfirma?

Ska du flytta och har engagerat släkt och vänner som ska hjälpa dig att bära? Det medför också vissa förpliktelser och en flyttpizza brukar anses som helig i sammanhanget. Har man ställt upp och burit tunga möbler, kartonger och övrigt bohag så förtjänar man också en pizza och gärna en kall öl att skölja ner denna med. Eller?

Pizza må vara gott och den må höra flytten till, men tiderna förändras också. Vi skulle därför vilja slå ett slag för en annan lösning och detta i form av catering i Göteborg.

Vad sägs om att servera någonting riktigt fräscht, gott och nyttigt snarare än en flottig pizza? Vad sägs om att sitta ned tillsammans och avnjuta en vällagad buffé där alla får äta lite av varje och hur mycket man vill? Vad tror du om att bjuda de som hjälpt dig att bära på någonting minnesvärt och på mat de kanske aldrig smakat? Med catering i Göteborg är allt detta möjligt.

Stora fördelar med catering

Det bästa av allt? Du slipper hålla på att rodda med att hämta maten och du slipper också packa upp alla tallrikar och bestick som behövs. Dels så kan företaget inom catering ordna med utkörning och ha den redo när ni är klara med flytten och fått in alla kartonger och allt bohag i den nya bostaden. Dels så kan de - om ni vill - också komma med både tallrikar och bestick. Eller ge er en meny bestående av plockmat.

En annan stor fördel med catering i Göteborg är att du kan be dina gäster komponera en egen meny. De kan förvisso också välja vilken pizza de vill ha, men det är inte riktigt samma sak som att välja mellan olika skandinaviska smaker, mellan kött, fisk och fågel eller exempelvis låta smaklökarna njuta av mat från andra kulturer där exempelvis mellanöstern kan stå i fokus.

Det blir en rolig del av flytten. Ni beställer mat, du dukar fram en större buffé av alla urval och sedan äter ni tillsammans och provsmakar från alla olika beställningar. Det är ett sätt att njuta av både mat, sällskap och över den prestation som ni nyss genomfört tillsammans i och med flytten. Säg ett bättre sätt att påbörja det nya kapitlet i livet på?

14 Jul 2023