Flytt på gamla Söder

Äntligen har du hittat den där perfekta lägenheten som du drömt om. Men när flyttdagen närmar sig inser du att du inte har möjlighet att ta ledigt och att alla vänner verkar upptagna.

Södermalm är ett område i Stockholm som är känt för sina mysiga kvarter och gedigna kultur. Därför är det inte alls konstigt att det är många som vill hitta en lägenhet att hyra just där. Men hur gör du ifall du hittat drömbostaden men inte har en aning om hur du ska kunna förflytta ditt bohag dit? Självklart finns det ingen hiss och lägenheten är högst upp. Dessutom har du ont i ryggen, och inte en vän i sikte som vill hjälpa till. Då är det bara att lyfta på luren för att anlita en flyttfirma på Södermalm som kan komma till din hjälp.

Nedervåning eller hiss uppskattas

Om du hade burit tunga kartonger och möbler varje dag i varje vecka så hade du troligen kommit på sätt att göra det så enkelt som möjligt för dig. Och det är precis vad flyttfirmorna har gjort. När du kånkar bohag så har flyttfirmorna alla möjliga hjälpmedel för att underlätta flytten och spara på personalens kroppar. En förutsättning för att både personalen och bohaget ska hålla sig hela och i bra skick. Men trots att det är så kan du alltid få höra en lättnadens suck när du bokar en flytt och berättar att du bor på nedersta våningen istället för högst uppe bland molnen.

21 May 2021