För mycket möbler vid flytten

När man inte får plats med allt i sin nya bostad, kanske rentav tillfälliga bostad, är det skönt att kunna hyra ett magasin. Man slipper sälja sina prylar och får tid att fundera lite mer.

Överallt i landet har man den möjligheten, så det finns till exempel goda möjligheter till magasinering på Lidingö, om man är ute efter det. Då kan man också möblera upp snyggt i den nya bostaden, och sedan kan man hämta kartonger efter hand som man vill sortera upp innehållet. Det är trevligt att kunna göra det ombonat i sitt nya hem. Flyttfirman kan ha magasinering som en extra tjänst, så fråga dem först.

Antika saker vill man spara

Om flytten har kommit hastigt på, kanske man inte har hunnit fundera på om man vill sälja den antika byrån eller om någon släkting ska överta den. Kanske vill någon ha dina saker men har inte hunnit hämta dem ännu. Om du hyr en plats i ett magasin är möblerna förvarade i låsta och uppvärmda utrymmen, och det är försäkrat och tryggt.

Många som bor i en liten lägenhet kanske ärver ett helt bohag, och även i det sammanhanget kan man hyra ett magasin, så att man inte behöver förhasta sig med några beslut. Samtidigt slipper man ha en mängd kartonger stående hemma, utan kan ha det fint och nätt möblerat. Dessutom, om man flyttar tillfälligt, för att under en tid jobba någon annanstans, har man sina saker kvar. Magasinering på Lidingö kanske låter som en bra idé?

3 Feb 2021