Låt magasinering underlätta din flytt

I dag kan en mängd kompetenta och välrenommflyttkartongererade flyttföretag erbjuda et mesta som du kan tänkas behöva vid flytten: egen personal, transportfordon samt magasin. De flesta flytt- och magasineringsföretaget kan idag skräddarsy just din flytt efter dina speciella  önskemål och behov.

Ta kontakt med ett företag som kan erbjuda  flytt och magasinering i Stockholm, boka in en besiktning  och låt expertisen ge dig tips och råd om hur flytten ska gå till.

När det handlar om magasinering så har utvecklingen gått framåt mycket på senare år och du behöver inte längre förlita dig på murriga och fuktiga källarlokaler. Framför allt i Stockholm är utbudet på trygg och säker magasinering stort. Det finns stora möjligheter att hitta högsäkerhetsmagasin som erbjuder långtidsförvar och mellanlagring av bohag av olika storlekar.

Trygga och säkra magasin

Du kan förvara dina ägodelar i en trygg och inbrottssäker miljö. Dagens magasin är såväl tempererade, larmade som försäkrade.

Dagens flyttfirmor kan hjälpa dig med hela processen, med allt ifrån flyttkartonger till själva flyttransporten!

Välutbildade packmästare med stor erfarenhet från branschen kan hjälpa till med all planering som behövs inför flytten. Därefter kan du få stöld ab expressarbetare under själva flytten inom Stockholm och självklart, magasin där ni kan förvara bohag som inte får plats! Dessutom kan de flesta av dessa företag idag erbjuda flyttstädning, ett nog så viktigt moment!

En liten checklista inför flytt och magasinering i Stockholm

  • Adressändra. Skicka flyttkort till vänner och bekanta.
  • Gör flyttanmälan till elbolag beställ flytt av telefon och internet.
  • Kontakta försäkringsbolaget, meddela att du ska flytta och specificera eventuella ändringar i försäkringsavtalet.
  • Passa dessutom på att se över era el- och telekostnader i samband med flytten.
  • Säg upp alla eventuella avtal med renhållningsbolag och liknande.
  • Uppdatera samtliga nycklar till bostaden och övriga utrymmen. Mycket viktigt ur säkerhetssynpunkt.
  • Planera magasineringen av bohaget noga om så behövs. Hör redan i ett tidigt skede av dig till en firma som kan erbjuda trygg och säker magasinering i Stockholm!
19 Sep 2017