Mäklare i Strängnäs som är med dig hela vägen

Det är mycket som måste fixas inför en bostadsförsäljning i Strängnäs. Anlita därför en mäklare som erbjuder en helhetslösning. Här är några tips och råd.

Ska man sälja en bostadsrätt eller villa är det viktigt att man visar upp bostaden från dess bästa sida. Givetvis ska bostaden vara välstädad och dofta rent, men ganska ofta kan man även behöva rensa och plocka bort vissa möbler och saker som är alltför personliga. Då blir det enklare för spekulanterna att kunna föreställa sig att flytta in.

Ibland kan det vara svårt att själv avgöra vad som behöver göras. Då kan det vara skönt att ha hjälp av en engagerad och skicklig mäklare som erbjuder en helhetslösning. Det innebär att mäklaren talar om vad som behöver göras samt att man får hjälp med både styling och fotografering av bostaden.

Mäklare som även kan ordna med bolån

Det finns gott om fastighetsmäklare i Strängnäs men tyvärr är det inte alla som är lika bra. Därför ska man alltid träffa flera olika mäklare och höra vad de erbjuder innan man bestämmer sig. Detta gör man enklast genom att be om en kostnadsfri värdering av bostaden.

Planerar man att placera vinsten vid försäljningen i en ny, större bostad kan det vara smart att välja en mäklare som även kan hjälpa till med lånelöfte och bolån. Viktigt är givetvis även hur mycket mäklarens olika tjänster kostar. Vissa mäklare begär ett fast pris medan andra vill ha en viss procent av försäljningspriset.

2 Jul 2023