När du behöver flyttstädning i Östersund

Ska du flytta? Behöver du hjälp med flyttstädning i Östersund? Ska man flytta är det många saker som man ska ta hand om. Då kan det vara nog med att ta hand om packning, transport, att skruva isär och senare ihop möblerna, att få någon som kör alla saker och bär ut och in dem. Att dessutom städa sin gamla bostad minutiöst kan nästan bli för mycket för den som ska flytta. Då kan det underlätta om du får hjälp genm att anlita en flyttstädning som under själva flytten.

Noggrann flyttstädning mycket viktig

Flyttstädningen som måste genomföras måste vara mycket noggrann. För att det genomförs finns det hyresvärdar som ska kontrollera och godkänna att bostaden är genomstädad, om man har en hyresrätt, vill säga. Har man sålt sin bostad finns det regler enligt Mäklarsamfundet att förhålla sig till, som den nästa ägaren kan kräva att flyttstädningen ska vara i samma nivå som. Det vill säga; flyttstädningen måste vara noggrant genomförd för att nästa ägare eller hyresvärden ska vilja godkänna den. I prinicip ska allt städas igenom. Allt mellan golv och tak ska vara rent, och då kan det vara svårt att komma ihåg allt, om man inte är van vid att städa enligt en sådan standard.

Så hittar du en städfirma

Säg att du ska flytta inom Östersund, eller från den staden och vill hitta en städfirma som kan komma till din gamla bostad, villa, radhus eller lägenhet och städa den på så sätt att flyttstädningen blir godkänd av hyresvärden eller nästa ägare. Om du inte känner till någon städfirma så är det en bra början att hitta en sådan, genom att googla "flyttstädning Östersund" för att på så sätt få kontaktuppgifter till några städfirmor som på sin hemsida har uppgett att de erbjuder flyttstädning i Östersund.

Ta kontakt och fråga om offert

Därefter är det bara att ta kontakt och fråga några av dem om offert och referenser. Följ sedan upp referenserna. Har de dessutom så att de erbjuder nöjd-kund-garanti så är det lätt att lita på dem att de göra jobbet så att man som kund blir nöjd. Har de dessutom till exempel egen ansvarsförsäkring, kollektivavtal för sina anställda och visar på så sätt att de bryr sig om sin personal så är de en bra städfirma att anlita för det visar på att de är ansvarsfulla, noggranna och en sådan städfirma som man säkert vill anlita.

13 Jun 2019