Ska du flytta från Bromma?

Är du uppvuxen i Bromma, eller har du bott i den stadsdelen större delen av ditt liv där? Bromma är känt, åtminstone i Stockholm och för stockholmare som en mycket trevlig stadsdel som erbjuder många villor och radhus och lägenheter för åtminstone 60-70.000 Brommabor. Här finns stora naturområden, Mälaren och lummiga naturreservat. Här finns närmare 8.000 villor och småhus. Bromma gränsar till Kungsholmen, Mälaren, Kärsön, Grimsta naturreservat, Spånga, Sundbyberg och Solna. 1916 blev Bromma en del av Stockholms stad. Här ligger även Bromma flygplats med flygrutter till några av Europas huvudstäder och de flesta inrikesflyg. Här finns 14 grundskolor och gymnasier och förskolor. Vad som är mindre känt är att här finns 4 vackra slott.

Ska du flytta från Bromma?

Är det dags att flytta från Bromma? Om det är så att du ska flytta från Bromma finns det några bra tjänster som du kan anlita för din flytt. Här finns ett 10-tal flyttfirmor som alla kan erbjuda flyttjänster. De flesta av dem erbjuder en hel palett av tjänster som hör ihop med en flytt; packning, transporten och uppackning. Inte alla, men några av dem erbjuder även flyttstädning. Har du väl packat, slängt, ratat, skänkt bort eller sålt det som du antingen vill ha med i din flytt är det sedan dags att flytta på allt, tömma bostaden och sedan ska man städa den intill nästan klinisk renhet. Sedan är det inte nog med det. Sedan ska man packa upp allt, möblera den nya bostaden, skaffa in det som fattas och göra sig hemmastadd i den nya bostaden.

Anlita alla flyttjänster eller delar av den

Om man vill kan man anlita hela paletten av flyttjänster. Vill man kan man alltså lämna över sin gamla nyckel till den bostad man flyttar från – och flyttfirman tar hand om allt; packningen, transporten och flyttstädningen, plus uppackning. Eller så kan man välja vilken del i allt detta som man vill ha hjälp med och göra en del själv. Till exempel är det ju omöjligt att veta för en flyttfirma vilka saker du vill ha med och vilka som du helst vill slänga.

Anlita flyttstädning i Bromma

Vill du till exempel ansvara för packningen och uppackningen men inte vill städa allt, kan du anlita en flyttstädning i Bromma. Det kan vara väldigt betryggande att lämna över flyttstädningen till en professionell städfirma som vet hur man bör städa för att flyttstädningen ska godkännas, antingen enligt Mäklarsamfundets avtalregler, eller så att en hyresvärd blir nöjd.

12 Oct 2018