Vad kan en flyttfirma göra för dig?

Är det dags att byta bostad? Du borde då anlita en flyttfirma och få jobbet gjort med mindre stress från din sida. Spara på din energi och låt istället firman sköta de tunga momenten åt dig.

Att flytta är otroligt stressigt, men nu finns det möjlighet att göra det något enklare - med hjälp av en flyttfirma. Välj bort den tyngsta stressen och låt dem sköta det åt dig. Flyttfirman du anlitar bär in sakerna i transporten, du får själv välja om du vill vara med eller inte. Ibland kan man även få åka med dem i deras bil, men det är något som du måste prata med dem om innan.

Väl framme bär de ut dina saker och in ditt nya hem. Slipp känna stressen över hur sakerna ska placeras för att inget ska gå sönder, eller hur bilen ska orka dra det, eller oro över hur mycket släpet väger. Allt det slipper du tänka på om du väljer att anlita en flyttfirma på Lidingö.

Vem ska du välja?

Att välja flyttfirma är ganska viktigt för de ska ta hand om dina personliga tillhörigheter. Det är viktigt att du känner att firman är pålitlig. Fråga även hur de har det med försäkring, du vill anlita ett företag som har dina saker försäkrade om olyckan skulle vara framme.

Man får vara kräsen när det gäller en sådan här tjänst, då du vill anlita någon du känner dig trygg med. De som jobbar med flyttar är ofta upplärda på hur de ska bära och frakta ömtåliga saker. Det finns även något som kallas RUT-avdrag som du bör kolla lite mer på. Det är en viss procent du kan få dra av på kostnaden från flyttfirman. Fråga dem innan om de gör det avdraget. Att ha bra kontakt är viktigt, ni vill slippa eventuella missförstånd.

Hur hittar jag flyttfirma?

Idag är det ganska enkelt att hitta flyttfirma, med en enkel sökning på nätet får du fram olika förslag som passar dig. Gå sedan in och kolla både deras sociala medier men även deras hemsidor. Att höra vad andra tycker om firman är också bra, så om någon verkar oseriös kan du undvika denna.

Ring gärna för att få en egen uppfattning och fråga även om prisoffert. Att jämföra priser är nödvändigt, men låt ändå inte priset vara det vinnande. Betala hellre lite extra och få firman som du känner dig trygg med.

15 Oct 2020