Din flyttstädning underlättar för andra

Vi kan här börja med ett exempel där vi säger att du äntligen fått besked om att du kommit in på en högskola. En högskola som ligger i Gävle och då du bor i Stockholm så blir du tvungen att flytta till Gävle där du ska bo under tre års tid och där sina studier innebär att du ska blir mäklare. Du ordnar ett boende i centrala Gävle och på den givna dagen så flyttar du allt ditt bohag från Stockholm och står således framför dörren till din nya bostad och då du öppnar denna så möts du av en kalldusch.

På golvet ligger en massa skräp, köket är överlarmat av smuts, badrummet är skitigt och samtliga fönster har en hinna av smuts på sig. Här blir ditt intryck av ditt boende i Gävle väldigt negativt och detta av den anledningen att personen som bott där innan inte skött sina åtaganden korrekt och där han struntat i sin flyttstädning. Det är ur det perspektivet man ska se en flyttstädning.

Visst, det handlar om ett väldigt jobbigt moment i en flytt, man är trött efter att ha burit, man är slut mentalt efter en stressig helg och dessutom så är en flyttstädning i sig något som kräver stor koncentration och noggrannhet. Men: den får inte utebli och detta av de skäl vi nämnde ovan i form av exemplet från Gävle.

Kort sagt – en flyttstädning handlar primärt om att man underlättar för andra och att man visar respekt i och med denna handling. Dessutom så blir man ersättningsskyldig om man struntar i- eller fuskar med sin flyttstädning också så det är även att anse som en ekonomiskt fråga.

Billig professionell hjälp med flyttstädning

Gällande just ekonomin så har vi här ett tips och detta i form av att man anlitar professionell hjälp för sin flyttstädning. De flesta städföretag i de flesta städer erbjuder denna tjänst och det behöver inte heller blir någon kostnad att tala om. Tjänsten är nämligen rut-berättigad och man kan således dra av halva arbetskostnaden för denna städfirma.

Ställer man den kostnaden mot den räkning man riskerar att få från de nya ägarna så skiljer den sig markant. Tvingas en städfirma i exempelvis Gävle rycka ut för en akut flyttstädning så blir priset också därefter. Bokar du som flyttande på egen hand och i god tid samma städfirma – och med ditt rut-avdrag! – så blir din flyttstädning både billig och korrekt utförd. Du visar den respekt som krävs vid varje flytt.

30 Sep 2017